Limhamns Motorklubb
Motocross & Enduro
KM knattar & Avslutning Crosskolan
2017-10-10 13:06
I samband med Guldhjälmsutbildningen Lördagen den 28/10 kommer vi hålla ett KM för knattarna i klubben. I slutet av dagen håller vi en avslutning av crosskolan där vi lagar mat tillsammans och lär känna varann lite bättre, samt ser en film.
KMet börjar med fri träning kl 13.00 och sedan kör vi 2 heat på stora banan  (Prisutdelning i samband medlemsmöte 11/11). Efter att alla har duschat och är klara (ca 16.00) samlas vi i klubbstugan och har lite lekar innan vi hjälps åt att laga mat. Vi avslutar med film och snacks efter maten och räknar med att vara klara till 21.00.

KM och avslutningen gäller endast för medlemmar i klubben. Tecknar man medlemskap nu gäller det även för 2018. Tänk på att medlemmar deltar gratis på crosskolan ;)

Mat och dryck står klubben för, för både barn och föräldrar. 

Om vädret skulle vara så att vi inte kan hålla KM kommer detta meddelas under veckan innan. Däremot planerar vi att hålla avslutningen ändå.

Senast den 23/10 ska anmälan för avslutningen vara oss tillhanda för att vi ska kunna planera med inköp av mat. Ange hur många ni kommer. Anmälan skickas till kajsa_66@hotmail.com

Vi hoppas på att många vill komma och avsluta säsongen med oss!
/LMKs Barnledare.
 
Sponsorer
Våra betalsätt