Alla öppna träningar finner ni i kalendern.

Anmälan görs i kiosken innan körning påbörjas. Betala gärna med Swish vid träning och i kiosk minsta belopp 100kr (ni kan få kontanter tillbaks). Vårt swish-nummer är: 123 006 58 62 skriv i medelandet vad betalning gäller för. Vi tar givetvis kortbetalning också. Hjälp oss att minska kontanthantering.

VIKTIGT!
Från och med 2016 måste samtliga förare 13 år och uppåt som ska köra på en Svemo-godkänd bana i Sverige lösa en klubblicens som kostar 500:- per år. Denna enkla licens kräver ingen uppkörning utan den löser ni genom att göra en personlig profil på Svemo TA där ni kan lösa och betala licensen. Länk: http://ta.svemo.se. Det finns även "Prova På licens" som går att lösa direkt på banan.
Barn upp till 12 år som är inskrivna i Guldhjälmskonceptet via Svemo TA har full försäkring, barn som inte är inskrivna i Guldhjälmskonceptet har halv försäkring.

Ingen förare blir utsläppt på banan utan giltig licens / medlemskap i Svemo-ansluten klubb.

Länk till information om licenser på Svemos hemsida:
Licensinformation
Tidsschema

Onsdag 17-20 Stora Banan Endast Stora Crossar + Endurobanan + Lilla banan

Torsdagar 17-20 Små (upp till 85cc) och Stora + Endurobanan (Quad & Sidovagn kör i passande grupp)

Lördagar 10-15 Små (upp till 85cc) och Stora + Endurobanan (Quad & Sidovagn kör i passande grupp) +

Vinter 1/10 - 31/3 Lördagar/Söndagar kl 10.00 - 15.10 enl Lördagsschema och kalender.

Träningsavgifter 2017