Limhamns MK kommer anordna två MX tävlingar under 2018. Nilsson Motor Cup (NMC) den 30/6 samt finalen i Sverigecupen den 18/8. Är ni intresserade av att vara flaggvakt anmäler du dig här ovan på "ANMÄLAN FLAGGVAKT" eller ställa upp på annat sätt kan ni skicka ett mail till info@limhamnnsmk.se alt skicka ett PM på vår LMK på Facebook. Alla funktionärer premieras med träningsbiljetter.
Anmäl dig som flaggvakt
Alla flaggvakter får mat och träningsbiljetter under dagen! Fyra träningsbiljetter till medlemmar och tre till icke medlemmar.

Klicka här eller ovan på "ANMÄLAN FLAGGVAKT".

Sverige Cup 18/8 Tillsåndsnr: 64-16
Sverige Cup är en cup för förare som ännu inte har elitlicens. De 5 främsta i respektive klassas upp till elitförare till följande säsong. Vid respektive deltävling tilldelas de 10 främst placerade förarna i respektive klass (MX2 & MX1) wildcard till kommande SM-deltävling. Skulle en förare sedan kvala in till finalen i SM blir den automatiskt uppklassad till elitförare.

Anmälan görs på Svemo TA

Nilsson Motor Cup - NMC - 30/6 Tillståndsnr: 64-60