Limhamns MK kommer anordna fyra tävlingar under 2017. Sverigecupen 20/5, MX-Syd 15-16/7, Sydenduro 20/8 och Nilsson Motor Cup (NMC) finalen 9/9. Är ni intresserade av att vara flaggvakt anmäler du dig här ovan på "ANMÄLAN FLAGGVAKT" eller ställa upp på annat sätt kan ni skicka ett mail till info@limhamnnsmk.se alt skicka ett PM på vår LMK på Facebook. Alla funktionärer premieras med träningsbiljetter.
Anmäl dig som flaggvakt
Alla flaggvakter får mat och träningsbiljetter under dagen! Fyra träningsbiljetter till medlemmar och tre till icke medlemmar.

Klicka här eller ovan på "ANMÄLAN FLAGGVAKT".

Nilsson Motor Cup - NMC - 9/9 Tillståndsnr: 64-72
MX Syd 15-16/7 Tillståndsnr: 64-69
Info och anmälan görs på MX Syds hemsida

Sydenduro 20/8 Tillståndsnr:
Info finner du här

Anmälan görs på Svemo TA https://ta.svemo.se/

Sverige Cup 20/5 Tillsåndsnr: 64-15
Sverige Cup är en cup för förare som ännu inte har elitlicens. De 5 främsta i respektive klassas upp till elitförare till följande säsong. Vid respektive deltävling tilldelas de 10 främst placerade förarna i respektive klass (MX2 & MX1) wildcard till kommande SM-deltävling. Skulle en förare sedan kvala in till finalen i SM blir den automatiskt uppklaras till elitförare.

Anmälan görs på Svemo TA