Välkommen till Limhamns Motorklubb
I Limhamns Motorklubb kör vi motocross och enduro under gemytliga och organiserade former. I klubben finns förare i alla olika kategorier, tjejer och killar i alla åldrar, från nybörjare till förare av högsta SM klass. Klubben bildades 1956 då man höll till på Lernacken ute på Limhamn men sedan 70-talet bedrivs verksamheten ute på Sturup i närheten av flygplatsen. Klubben arrangerar många arrangemang, allt från Prova-På aktiviter till Tävlingar på hög nivå. Det har körts allt från enkla klubbtävlingar till VM på Sturupsbanan. Motocross kör vi mellan april - oktober, Enduro kan vi köra året runt. Varmt välkomna!!!

Kommande aktiviteter och träningspass hittar ni i vår KALENDER.
Efterlysning: Crossutrustning till Barn 6-12!
2018-05-17 23:16
Hej
Klubben har skaffat 2 st hojar (en röd och en grön) till crosskolan och senare till hyrcross.
Det är lättkörda 4-taktare som vi hoppas skall på sikt ge oss nya tjejer och killar  när dom nu kan prova på vår favoritsport på vår fina anläggning.

Vi efterlyser nu utrustning så som hjälmar , stövlar, skydd och kläder som ni har hemma i gömmorna och kan låta oss använda till crosskolan. Vi siktar in oss på åldern 6- 12 år.

Så ta med det ni kan avvara och lämna det i kiosken, till någon av tränarna i crosskolan eller till någon medlem i styrelsen.

När vi fått ihop tillräckligt med utrustningen så går vi "live" med våra nya hojar.

Tusen tack på förhand!

LMK
Motocross
Datum för organiserad träning Bredd/Motion
2018-05-15 21:19, Motocross
Vi har nu satt datum för organiserad träning för våra medlemmar som kör bredd eller motionsklass med klubb/breddlicens.

Träningen leds av vår egen Jeppa Larsson (bilden) med stöd från Micke Lindberg med många års rutin i bagaget.

Söndag 3/6 10.00 - 12.00

Tisdag 19/6 18.00 - 20.00

Fler datum kommer efter semestertid.

/Limhamns MK
Vårserien 2
2018-05-14 11:05
Då många är tydligen inte håller koll på LMKs kalender så kommer här en påminnelse.

I morgon (tisdag) kör vi andra racet i Vårserien 2018.
Vårserien är en klubbevent för alla LMK medlemmar (som inte har MX tävlinglicens för någon annan klubb). Snabb som långsam, gammal som ung, liten som stor alla kan vara med och ha roligt.
Ni som normalt kör Enduro passa på att få lite "sprint" träning.
Pris till alla som startar och kommer i mål i 4 av 5 events.

Anmälan till Buller på plats från KL 17:30

Glöm inte att ta med något till grillen för det obligatoriska och gemensamma grillandet.

Hjärtligt välkommna!

/LM
Motocross
Säsongspremiären för crosskolorna
2018-05-08 14:33, Motocross

Äntligen är crosskolorna igång igen. Det var intensiv träning igår med ca 20 små och 20 stora. Alla kommande pass finns inlagda i kalendern (som dessutom går att prenumerera på). Ev ändringar informerar vi om så håll koll på hemsidan. Vi tackar alla våra duktiga tränare.

Nu kör vi så det ryker!

/LMK

Dax för premiär av vårserien 2018!
2018-05-08 07:40
I kväll kör vi första racet i Vårserien 2018.

Anmälan till Buller på plats från KL 17:30

Hjärtligt välkommna!