Välkommen till Limhamns Motorklubb
I Limhamns Motorklubb kör vi motocross och enduro under gemytliga och organiserade former. I klubben finns förare i alla olika kategorier, tjejer och killar i alla åldrar, från nybörjare till förare av högsta SM klass. Klubben bildades 1956 då man höll till på Lernacken ute på Limhamn men sedan 70-talet bedrivs verksamheten ute på Sturup i närheten av flygplatsen. Klubben arrangerar många arrangemang, allt från Prova-På aktiviter till Tävlingar på hög nivå. Det har körts allt från enkla klubbtävlingar till VM på Sturupsbanan. Motocross kör vi mellan april - oktober, Enduro kan vi köra året runt. Varmt välkomna!!!

Kommande aktiviteter och träningspass hittar ni i vår KALENDER.
Öppet eller Stängt, kolla kalendern!
2018-07-12 16:09
Limhamns MKs Vattenreservoar

Banan är STÄNGD tillsvidare pga vi inte har vatten ( se bild ) för bevattning och vi vill inte riskera konflikt med våra grannar ( bilbana och flygplats ) med damm, det är givetvis en säkerhetsfaktor för alla.

Kalender uppdateras hela tiden och justeras senast kväll dag före öppning.

Om inget annat anges i kalender så är alla banor stängda.

Med vänlig hälsning Styrelsen.

Resultat Vårserien 2018
2018-06-29 13:43
Matti jagar förtvivlat Micke Lindberg en av de underbara kvällarna på Sturupsbanan

Ni finner nu resultatet från Vårserien 2018 under rubriken "RESULTAT".

Vi gratulerar Micke Lindberg som triumferade med 4 vinster och 1 andraplats. På andra plats hamnade Peter Blomgren och Jesper Lindsjö slutade som trea.

Vår egen Gert-Inge "Buller" Persson hamnade snöpligt nog på fjärde plats med bara 1 poäng upp till pallen. Vi gratulerar även alla er som körde till sig vars ett eftertraktat LMK glas som körde ihop 80 poäng eller mer.

Prisutdelning sker senare i år.

/LMK

Ungdomsektionen
Crosskolan inställd 25/6
2018-06-25 08:42, Ungdomsektionen
Dessvärre måste vi ställa in dagens crosskola då banan är i full gång med att fixas inför helgens tävling.
Vi kör på som vanligt nästa vecka, då blir det tuff träning på en uppkörd bana!
/LMKs Barnledare
Inför Nilssons Motor Cup
2018-06-20 16:27

En att göra lista sitter på dörren vid toaletterna i källaren och det är fritt fram att påbörja jobben f.r.o.m nu. Markera när ni "påbörjar" och "klart" när det är slutfört. Huvud arbetsdagar är ons & tor nästa vecka.

Sätt ert namn på listan vid utfört arbete så vi kan dela ut träningsbiljetter.

Vid frågor kontakta mig: Conny Lindsjö 070-6240107

Inbjudan och anmälan till sommarläger 14-15 juli Uppvidinge
2018-06-20 15:13

Årets sommarläger blir hos Uppvidinge MK på deras fina bana i dagarna två. Banan är belägen i en gammal skidbacke och sist vi var där var väldigt uppskattat av alla deltagarna. Lägret är kostnadsfritt för medlemmar i Limhamns MK, stora som små, enskild eller familj. Alla som anmäler sig blir indelad i grupp som får ansvar för t.ex frukost, anläggning, grillning etc. så vi hjälps åt att dela på uppgifterna. Lägret är ett utmärkt tillfälle där vi stärker sammanhållningen i föreningen och lär känna varandra bättre. Vi kommer i vanlig ordning arrangera diverse aktiviteter. Tyvärr finns ingen byggnad som tillåter övernattning så alla måste själv ombesörja sitt boende. Sista anmälningsdag är söndag 1/7.

TILL ANMÄLAN

VÄLKOMNA