Välkommen till Limhamns Motorklubb
I Limhamns Motorklubb kör vi motocross och enduro under gemytliga och organiserade former. I klubben finns förare i alla olika kategorier, tjejer och killar i alla åldrar, från nybörjare till förare av högsta SM klass. Klubben bildades 1956 då man höll till på Lernacken ute på Limhamn men sedan 70-talet bedrivs verksamheten ute på Sturup i närheten av flygplatsen. Klubben arrangerar många arrangemang, allt från Prova-På aktiviter till Tävlingar på hög nivå. Det har körts allt från enkla klubbtävlingar till VM på Sturupsbanan. Varmt välkomna!!!

Kommande aktiviteter och träningspass hittar ni i vår KALENDER.
Resultat Gåsafräsen 2017
2017-10-16 08:46
Jesper Lindsjö i det tekniska partiet bakom läktaren
9 tappra startande i duggregnet som gav sig ut på den 5 km långa hala slingan. Efter 60 tuffa minuter segrade Hugo Qvarfordh. Efteråt blev det eftersnack runt grillen. Resultatet finner ni under "RESULTAT" i toppmenyn. Bra kämpat av allihop och tack till alla som hjälpte till att lägga slingan.
Gåsafräsen 2017
2017-10-10 19:21
Måns Halldén 2016 i skogen bakom läktaren
På lördag 14/10 är det dags för den årliga hösttävlingen Gåsafräsen på Sturup. Det är en tradition som Skanörs MK tagit med sig ut till Sturup. Endast öppen för medlemmar. Det är enduroregler som gäller inkl tankslinga. Flest varv på 60 min på en rolig slinga. Perfekt uppladdning för alla som tänker köra Gotland Grand National. Kommer det några knattar kör vi ett litet race för dem också. Transpondersystemet håller vi igång om någon vill ha varvtider.

Anmälan i depån 09.00. Efteråt tänder vi grillen så ta med något att lägga på.

Välkomna
/LMK

Ungdomsektionen
KM knattar & Avslutning Crosskolan
2017-10-10 13:06, Ungdomsektionen
I samband med Guldhjälmsutbildningen Lördagen den 28/10 kommer vi hålla ett KM för knattarna i klubben. I slutet av dagen håller vi en avslutning av crosskolan där vi lagar mat tillsammans och lär känna varann lite bättre, samt ser en film.
Bli lika snygg som Amanda i LMKs nya crosskläder! (påminnelse)
2017-10-05 14:22
Amanda klar för race i LMK uniformen :-)

Den 10 oktober är sista dagen att beställa våra egna crosskläder för den här säsongen,  ni som är sugna och ännu inte beställt passa på nu!  Vi har fått väldigt positiv feedback ifrån dom som har testat kläderna, dom är snygga och bekväma!

Observera att vi har lagt in även barnstorlekar på beställningssidan.

Klubben har tagit fram ett designat kit bestående av tröja, byxa och handske till riktigt bra priser. Namn och nummer ingår och allt är infärgat direkt i tröjan så det är inga tryck utanpå tyget. Man kan givetvis köpa var del separat. Även en underbyxa med inbyggda skydd erbjuds till lågt pris. (korta ben)

Klubben kommer ta upp beställningar via ett beställningsformulär som ni hittar på länken nedan. Vi kommer göra en första beställning som levereras före GGN, beställ senast 10/10. Vi samlar sedan ihop beställningar för en leverans till våren. Det kommer gå bra framåt att göra egna separata beställningar men då kanske priset blir lite högre och frakt på det.

Snyggaste klubben på banorna 2018

/Styrelsen

LÄNK TILL KLUBBKLÄDERSIDAN

Resultat från KM
2017-09-21 19:13
Foto: motopixbye
Nu är resultatet från KM publicerat här under rubriken RESULTAT. Tyvärr blev det bara två deltävlingar pga vädrets makter. Vi gratulerar Eddie Holmkvist som vann båda deltävlingarna och därmed tog hem totalsegern. Prisutdelning kommer hållas lördagen den 11/11 i samband med medlemsmöte som efterföljs av någon kvällsaktivitet med mat och dryck, vi återkommer med kallelse.

/LMK
Nyheter från våra grupper