Välkommen till Limhamns Motorklubb
I Limhamns Motorklubb kör vi motocross och enduro under gemytliga och organiserade former. I klubben finns förare i alla olika kategorier, tjejer och killar i alla åldrar, från nybörjare till förare av högsta SM klass. Klubben bildades 1956 då man höll till på Lernacken ute på Limhamn men sedan 70-talet bedrivs verksamheten ute på Sturup i närheten av flygplatsen. Klubben arrangerar många arrangemang, allt från Prova-På aktiviter till Tävlingar på hög nivå. Det har körts allt från enkla klubbtävlingar till VM på Sturupsbanan. Motocross kör vi mellan april - oktober, Enduro kan vi köra året runt. Varmt välkomna!!!

Kommande aktiviteter och träningspass hittar ni i vår KALENDER.

OBS!!! All körning på enduroslingan förbjuden fram till Invigning & Sydenduron 28-29/4.
Motocross
Säsongspremiär på Sturup - Lördag 21/4 10.00-15.00
2018-04-17 19:37, Motocross
Äntligen på lördag 21/4 10.00 öppnar vi crossbanan för säsongen. Kommer ni lite innan serverar vi en enklare frukost uppe i vårt nyrenoverade klubbhus. Vi kommer testa transpondersystemet så ta med laddad transponder.

Kiosken håller öppet i vanlig ordning.

Banan har fixats och flera av hoppen har tuffats till inför årets säsong.

Välkomna
/Limhamns MK

Kajsa får Skånes Idrottsledarstipendie!
2018-04-13 21:51

Hej

Vi är glada att kunna berätta att "vår" Kajsa är en av 250st  idrottsledare som kommer tilldelas ett stipendie ifrån Sparbankstiftelsen för hennes ledarinsatser inom vår barn och ungdomsversamhet.

Klubben hade nominerat våra duktiga ungdomledare och till slut blev Kajsa den utvalda!. Nästa år hoppas vi att det är någon annans tur.!

Stort Grattis från LMK till Kajsa och ett stort tack till alla andra som hjälper klubben med era insatser!

/Styrelsen genom Anders J

Stort grattis, Limhamns MK!

Er förening har nominerat en eller flera kandidater till Skånes Idrottsledarstipendier 2018, som delas ut av Sparbanksstiftelserna i Skåne och Skåneidrotten. Kajsa Siecke är en av 250 lyckliga stipendiater och tilldelas stipendium av Sparbanksstiftelsen Skåne för goda ledarinsatser inom barn- och ungdomsidrotten i Skåne.

Stipendierna är på 7 000 kr vardera och ska utgöra en stimulans för idrottsledaren. Stipendiaternas föreningar får dessutom 3 000 kronor att använda till utvecklande insatser i verksamheten.

Stipendiaten har informerats om tilldelningen via e-post. Utdelningen sker onsdagen den 16 maj på Sparbanken Skåne Arena i Lund,

Motocross
Prenumerera på vår Motocrosskalender
2018-04-09 15:20, Motocross

Följ våra aktiviteter direkt i din egen kalender! Om du prenumererar på föreningens kalender kopplas alla aktiviteter direkt ihop med din egen kalender. För att ta del av funktionen, följ anvisningar nedan.

Google & Android Gå till din Google Kalender på datorn och klicka sedan på "Lägg till" under rubriken "Andra kalendrar" och välj där "Lägg till webbadress". Ange sedan URL: webcal://cal.sportadmin.se/?id=24644&v=a och klicka på "Lägg till kalender".

Iphone Gå till föreningens hemsida via din mobil och sen räcker det med att klicka på den här länken. Klicka sedan på "Prenumerera" i den ruta som kommer upp.

Outlook Om du har Outlook på datorn så räcker det med att klicka på den här länken. Då kommer en ruta upp där du väljer att "Skicka till Outlook" och trycker "OK" för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.

Klubbkläder Limhamns MK
2018-04-09 08:14

Det går nu bra att beställa våra fina klubbkläder, handdukar, kepsar mm som tagits fram av Bell Brodyr som dessutom har get oss riktigt bra priser. De finns i färgerna svart och rött. In och handla så blir vi snyggaste klubben i landet.

Till klubbkläderna

/Styrelsen

Enduro
Anmälan till Sydenduron har öppnats
2018-04-04 08:51, Enduro

Anmälan är nu öppen på Svemo TA.

KLICKA HÄR för att komma till anmälan.

Välkomna

/Limhamns MK

VIKTIG INFO

OBS!!! Ingen körning på enduroslingan fram till 28/4 inför Invigning & Sydenduron