Välkommen till Limhamns Motorklubb
I Limhamns Motorklubb kör vi motocross och enduro under gemytliga och organiserade former. I klubben finns förare i alla olika kategorier, tjejer och killar i alla åldrar, från nybörjare till förare av högsta SM klass. Klubben bildades 1956 då man höll till på Lernacken ute på Limhamn men sedan 70-talet bedrivs verksamheten ute på Sturup i närheten av flygplatsen. Klubben arrangerar många arrangemang, allt från Prova-På aktiviter till Tävlingar på hög nivå. Det har körts allt från enkla klubbtävlingar till VM på Sturupsbanan. Motocross kör vi mellan april - oktober, Enduro kan vi köra året runt. Varmt välkomna!!!

Kommande aktiviteter och träningspass hittar ni i vår KALENDER.
Inför Nilssons Motor Cup
2018-06-20 16:27

En att göra lista sitter på dörren vid toaletterna i källaren och det är fritt fram att påbörja jobben f.r.o.m nu. Markera när ni "påbörjar" och "klart" när det är slutfört. Huvud arbetsdagar är ons & tor nästa vecka.

Sätt ert namn på listan vid utfört arbete så vi kan dela ut träningsbiljetter.

Vid frågor kontakta mig: Conny Lindsjö 070-6240107

Inbjudan och anmälan till sommarläger 14-15 juli Uppvidinge
2018-06-20 15:13

Årets sommarläger blir hos Uppvidinge MK på deras fina bana i dagarna två. Banan är belägen i en gammal skidbacke och sist vi var där var väldigt uppskattat av alla deltagarna. Lägret är kostnadsfritt för medlemmar i Limhamns MK, stora som små, enskild eller familj. Alla som anmäler sig blir indelad i grupp som får ansvar för t.ex frukost, anläggning, grillning etc. så vi hjälps åt att dela på uppgifterna. Lägret är ett utmärkt tillfälle där vi stärker sammanhållningen i föreningen och lär känna varandra bättre. Vi kommer i vanlig ordning arrangera diverse aktiviteter. Tyvärr finns ingen byggnad som tillåter övernattning så alla måste själv ombesörja sitt boende. Sista anmälningsdag är söndag 1/7.

TILL ANMÄLAN

VÄLKOMNA
/STYRELSEN
Crosskola stora "nybörjare" ikväll 18-20
2018-06-18 13:36

Ikväll kör vi crosskola för stora "nybörjare" igen 18-20.

Välkomna

/Tränargruppen

Ungdomsektionen
Full rulle på crosskolan ikväll
2018-06-11 21:48, Ungdomsektionen
Intresset fortsätter att öka bland våra unga i crosskolan.

Grymt jobbat av alla barnledarna!!!

/Styrelsen
Flaggvaktsanmälan till NMC öppen
2018-06-03 23:02
Hej

Vi behöver som vanligt ett stort gäng flaggvakter till vår NMC tävling den 30 juni.
Det är som medlem i Limhamns MK obligatoriskt att fixa flaggvakt till minst en tävling under året. Om vi all respekterar detta så skall det inte vara några problem att genomföra tävlingen!

Gå in så snart som möjligt på länken nedan och skriv in er i listan.

Alla flaggvakter får mat och träningsbiljetter under dagen! Fyra träningsbiljetter till medlemmar och tre till icke medlemmar.

Klicka här "ANMÄLAN FLAGGVAKT".

mvh
Tävlingsgruppen och styrelsen LMK