Hej och välkomna till Limhamns motorklubbs crosskola!
12 måndagar 2017 mellan 18.00 - 20.00 bedriver vi en crosskola för 50cc-85cc. Alla är välkomna oavsett kunskapsnivå och gruppindelning kommer ske vid behov. I crosskolan har man egen maskin och egen utrustning, klubben har inga egna maskiner. Träningsupplägget består av två timmars organiserad träning av våra två barnledarutbildade tränare Edvardh Svensson och Kajsa Sieke. Tränarnas licensierade barnledarutbildning innebär att de kan skriva ut guldhjälmslicenser för barn upp till 12 år.

Guldhjälmsutbildningen är en utbildning som ger grundläggande kunskaper i att kunna hantera en motorcykel och ger också vårdnadshavare utbildning i ansvar vid träning och tävling. Med Guldhjälmslicens kan barn upp tom 12 år delta i tävlingar enligt Guldhjälmsreglemente.

För intresseanmälan till guldhjälmsutbildningen går det bra att skicka ett mail till info@limhamnsmk.se
Alla passen finns i kalendern här på hemsidan. Vid dåligt väder kan träningen utebli och om detta är fallet står det på hemsidan alt på Limhamns motorklubbs facebooksida. Står det ingenting är crosskolan öppen. Kiosken kommer vara stängd så medtag någonting att äta och dricka.

Crosskolan är gratis för medlemmar i Limhamns- och Skanörs motorklubb, för övriga kostar det 50 kr. Är man inte medlem i någon klubb krävs det att man löser en engångslicens för 150 kr vilket går att lösa på plats.

2017 är det planerat följande datum:
24-Apr, 01-Maj, 08-Maj, 29-Maj, 05-Juni, 12-Juni, 14-Aug, 21-Aug, 28-Aug, 04-Sep, 11-Sep, 18-Sep
Påminnelse om anmälan.
2017-10-22 16:33
Imorgon är sista dagen att anmäla sig till avslutningen av 2017 års crosskola den 28/10. Missa inte denna trevliga kväll som innehåller både mat och film och skönt häng i klubbstugan.

Vi meddelar i veckan om hur banan ser ut inför knattarnas KM. Skulle det inte gå att genomföra låter vi er veta i god tid. Körtest för G-utbildningen kommer hållas på asfalten.

Anmälan till G-utbildning innebär inte direkt anmälning till avslutningen. Meddela senast 23/10 om ni vill delta och hur många barn + vuxna, till kajsa_66@hotmail.com.

/LMKs barnledare
KM knattar & Avslutning Crosskolan
2017-10-10 13:06
I samband med Guldhjälmsutbildningen Lördagen den 28/10 kommer vi hålla ett KM för knattarna i klubben. I slutet av dagen håller vi en avslutning av crosskolan där vi lagar mat tillsammans och lär känna varann lite bättre, samt ser en film.
Crosskolan inställd 18/9
2017-09-17 17:18
Då vi fortfarande inte kunnat köra ut med maskinerna på banan efter förra helgens tävling, samt att det kommit mängder med regn även denna veckan, måste vi dessvärre ställa in årets sista crosskola den 18/9.

Men häng inte läpp över detta, den 28/10 kommer vi ha en avslutningars crosskolan där vi samlas i klubbstugan och lär känna varandra lite bättre. Mer info kommer inom kort.

/LMKs barnledare
Crosskola inställd 11/9
2017-09-10 15:22
Dessvärre sätter gårdagens regn käppar i hjulen för oss igen. Nu håller vi ALLA tummar för att vi ska få en fin måndag på säsongens sista crosskola den 18/9.

/LMKs Barnledare
Crosskola inställd 4/9
2017-09-04 10:12
Dessvärre får vi ställa in crosskolan ikväll pga regn. Vi kör som vanligt nästa måndag igen på en tävlingsuppkörd bana.

Har ni möjlighet att ställa upp som flaggvakter på helgens tävling så anmäl er på : http://limhamnsmotorklubb.sportadmin.se/form/?ID=186623

Kom annars och heja fram de LMK förare som ska köra!

På återseende v 37.
/ LMKs Barnledargrupp