Alla öppna träningar finner ni i kalendern.

Anmälan görs i kiosken innan körning påbörjas. Betala gärna med Swish vid träning och i kiosk minsta belopp 100 kr (ni kan få kontanter tillbaks). Vårt swish-nummer är: 123 006 58 62 skriv i medelandet vad betalning gäller för. Vi tar givetvis kortbetalning också. Hjälp oss att minska kontanthantering.

VIKTIGT!
Från och med 2016 måste samtliga förare 13 år och uppåt som ska köra på en Svemo-godkänd bana i Sverige lösa en klubblicens som kostar 500:- per år. Denna enkla licens kräver ingen uppkörning utan den löser ni genom att göra en personlig profil på Svemo TA där ni kan lösa och betala licensen. Länk: http://ta.svemo.se. Det finns även "Prova På licens" som går att lösa direkt på banan.
Barn upp till 12 år som är inskrivna i Guldhjälmskonceptet via Svemo TA har full försäkring, barn som inte är inskrivna i Guldhjälmskonceptet har halv försäkring.

Ingen förare blir utsläppt på banan utan giltig licens / medlemskap i Svemo-ansluten klubb.

Länk till information om licenser på Svemos hemsida:
Licensinformation
Datum för organiserad träning Bredd/Motion
2018-05-15 21:19
Vi har nu satt datum för organiserad träning för våra medlemmar som kör bredd eller motionsklass med klubb/breddlicens.

Träningen leds av vår egen Jeppa Larsson (bilden) med stöd från Micke Lindberg med många års rutin i bagaget.

Söndag 3/6 10.00 - 12.00

Tisdag 19/6 18.00 - 20.00

Fler datum kommer efter semestertid.

/Limhamns MK
Säsongspremiären för crosskolorna
2018-05-08 14:33

Äntligen är crosskolorna igång igen. Det var intensiv träning igår med ca 20 små och 20 stora. Alla kommande pass finns inlagda i kalendern (som dessutom går att prenumerera på). Ev ändringar informerar vi om så håll koll på hemsidan. Vi tackar alla våra duktiga tränare.

Nu kör vi så det ryker!

/LMK

Nu startar crosskolorna!
2018-05-03 20:11
På måndag 7/5 drar vi igång med säsongens crosskola. Precis som föregående säsong tränar vi mellan 18-20. Första crosskolan kommer vara för både knattar och stora, därefter kommer vi ha träning för stora var tredje måndag (datum kommer stå i kalendern).

Vi hoppas givetvis på fint väder och många bekanta och även några nya ansikten på måndag!

/ Limhamn MK’s tränare
Säsongspremiär på Sturup - Lördag 21/4 10.00-15.00
2018-04-17 19:37
Äntligen på lördag 21/4 10.00 öppnar vi crossbanan för säsongen. Kommer ni lite innan serverar vi en enklare frukost uppe i vårt nyrenoverade klubbhus. Vi kommer testa transpondersystemet så ta med laddad transponder.

Kiosken håller öppet i vanlig ordning.

Banan har fixats och flera av hoppen har tuffats till inför årets säsong.

Välkomna
/Limhamns MK

Prenumerera på vår Motocrosskalender
2018-04-09 15:20

Följ våra aktiviteter direkt i din egen kalender! Om du prenumererar på föreningens kalender kopplas alla aktiviteter direkt ihop med din egen kalender. För att ta del av funktionen, följ anvisningar nedan.

Google & Android Gå till din Google Kalender på datorn och klicka sedan på "Lägg till" under rubriken "Andra kalendrar" och välj där "Lägg till webbadress". Ange sedan URL: webcal://cal.sportadmin.se/?id=24644&v=a och klicka på "Lägg till kalender".

Iphone Gå till föreningens hemsida via din mobil och sen räcker det med att klicka på den här länken. Klicka sedan på "Prenumerera" i den ruta som kommer upp.

Outlook Om du har Outlook på datorn så räcker det med att klicka på den här länken. Då kommer en ruta upp där du väljer att "Skicka till Outlook" och trycker "OK" för att sedan i Outlook bekräfta att du vill prenumerera på denna kalender.